Close
Chicago, IL 60606 123, New Lenox
123-456-7890

NORMATIVA CIRCUIT ATRES

 • Inscripció – 20 punts
 • Partir guanyat – 50 punts
 • Passar a quadre – 50 punts
 • Passar de ronda en quadre final – 50 punts
 • Sotscampio – 75 punts
 • Campio – 150 punts
 • PROVES OPEN: Punts multiplicats x1
 • PROVES MÀSTER i MÀSTER FINAL: Punts multiplicats x1,5

El rànquing és individual, i per això un jugador pot canviar de parella durant el curs de les diferents proves.

Després de cada torneig, el rànking serà actualitzat amb els punts obtinguts a cada prova.

Per poder optar al premi – disputar tot el Circuit ATRESPADEL 2024 gratis – s’hauran d’haver disputat un minim de 4 de les 9 proves del circuit

A la inscripció s’indicarà la disponibilitat de cada dia. Un cop s’ha publicat l’horari i no s’ha comunicat prèviament la impossibilitat d’assistir, serà l’altre parella afectada qui decidirà si es juga el partit.

Deixarem un marge de dos dies abans de començar el torneig per a modificar horaris. Si no s’ha notificat el canvi, no garantitzem respectar el nou horari.

Atrespadel es reserva el dret de canviar l’horari d’un partit dins de la disponibilitat marcada i amb previa notificació a les parelles afectades.

Els horaris de fase final estaràn establerts des de l’inici del torneig. Atrespadel es reserva el dret de canviar algun horari pel bon funcionament d’aquest.

Atrespadel es reserva el dret de canviar la participació d’un jugador en una determinada categoria si considera que el seu nivell és molt superior per la mateixa categoria. 

El format de joc del circuit serà de dos sets amb super tie break a 10 punts en cas d’empatar a sets. Els jocs es disputaran amb Punt d’Or.

En cas de WO justificat, el partit tindrà un resultat de 6-0 6-0 a favor de la parella que s’ha presentat, sense descalificació de la parella faltant.

En cas de WO no justificat, Atrespadel es reserva el dret de descalificar i/o anul.lar la participació de la parella faltant.

 

Per a passar de la fase de grups a la fase final, es tindran en compte les següents normes, en aquest ordre:

 1. Número de partits guanyats
 2. Enfrontament directe
 3. Diferencia de sets fets/rebuts
 4. Diferencia de jocs fets/rebuts

En el cas que un grup no es completi amb les parelles corresponents, els partits faltants es consideraran victòria amb resultat de 6-0 6-0

Els emparellaments del quadre final es definiràn en base a la posició obtinguda en la fase de lliga. Atrespadel es reserva el dret de modificar aquest emparellament en base a la disponibilitat de les parelles participants.

En cas d’haver realitzat un o més partits i no es puguin disputar els següents, NO es farà un reembolsament de ningun import de la inscripció. Atrespadel es reserva el dret de devolució en casos de força major i evaluant cada cas.

 

En cas de condicions meteorològiques adverses, Atrespadel notificarà la impossibilitat de disputar el partit amb la major antel·lació possible.

En cas que durant el partit esdevinguin condicions meteorològiques adverses, serà Atrespadel qui decidirà la continuïtat o cancel·lació del partit.